fredag 6 februari 2009

Större än du tror


Nu är jag hemma från mötet med presschefen på eu-kommissionen.

Tjänsten som han vill att jag ska få är press-sektreterare. Han vill helt klart att jag ska börja där, men människor i BRYSSEL måste godkänna mig. Min lön skulle isåfall vara SKYHÖG, skojjar inte! Jag dog då jag fick veta nettolönen i månaden :P

Om jag inte skulle få jobbet som press-sektreterare (som innebär att jag skriver pressmeddelanden, fotar och filmar möten och arrangemang, skriver artiklar i Europa-posten och notiser i andra tidningar), ska jag få skriva artiklar i Europa-posten, och då får jag betalt per artikel. Så att jag ska få skriva i tidningen är klart, men press-sekreterarjobbet lockar ju väldigt mycket! Och då snackar vi 6 år, för man skriver kontrakt på så många år. craazy!

Vi gick en rundvandring och jag fick träffa personalen, och Eric (presschefen) var jättesnäll och sa till alla att jag var värsta journalisten och att jag skulle börja skriva för dom och sen bjöd han mig på lunch på en italiensk restaurang.

- Vi behöver någon som dig , sa han :)
Och jag får inte jobbet för erfarenhet utan för hur jag är som person, så man kommer långt med att vara glad och utåtriktad :) Hur många 20-åringar får detta erbjudande liksom? ;)




1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Sandra, det är Eva, Lis mamma Hoppas av hela mitt hjärta att du får det spännande jobbet Håller alla tummar o tår Kram från oss i Böle :))