torsdag 15 januari 2009

Skolförberedelse


Min chef ringde igårkväll vid tiotiden och först efter elvaslaget sa vi hejdå. Jag skickade in min artikel till honom, inte alls 100 % nöjd, men det känns otroligt skönt att bli kvitt den.


Nu ska jag läsa några responstexter och kommentera dem. Sen ska jag börja packa lite smått för morgondagen, då jag ska åka till skolan i Sala.
Det ska bli rätt skönt att komma ut till skolan, den ligger dessutom långt in i skogen, vilket är tokmysigt. Det ser lite ut som i ondskan-filmen (min skola är faktiskt ett internat).
Ibland tänker jag att det skulle varit skönt att bo där. Skolan har gym, simbassäng, ett fett bibliotek, men framför allt är det tyst.
Fast jag skulle inte klara det. Jag är förmycket city-girl för det, och det finns simhallar och gym i närheten om jag skulle få ett infall.


Jag har även börjar fundera på min klädkammare. Jag skulle vilja göra om den lite. Ska nog exprimentera lite idag. Jag fotar om det är värt det.


1 kommentar:

Anonym sa...

Svar: Aw vad gullig du är, tack! :) Det dyker snart upp en intervju med mig i en lokaltidning, jag kommer länka den i bloggen. Där kommer jag med lite tips och sådär. Men det enda jag kan säga just nu är: Kämpa på. Våga visa vem DU är. Finest saknade någon som mig, och därför fick jag stanna som moderedaktör efter min praktik :)

KRAM.