torsdag 15 januari 2009

Kanske är det därför vaktmästare finns!

Hur är det möjligt? På bara några dagar har lampan i badrummet och hallen gått. Och nu då jag kommer hem ska jag gå på toa och tänder därför den lilla spegellampan, vad tror ni händer? JO den blixtrar och sen blir allting svart. Typiskt, nu har jag absolut inget ljus på toan. Då jag kommer hem från skolan måste detta åtgärdas, även om jag blir tvungen att ringa min vaktmästare. För som ni vet har jag ingen lång man som kan hjälpa mig med detta, kanske är det därför vaktmästare finns, för att vara singelkvinnors högra hand.

Nu ska jag packa väskan till Sala klart, det hinner jag inte imorgon då jag ska vakna klockan sex. Jag kommer liksom ha nog problem med att vakna då.
Ska packa ner alla mina stenar och jag kommer även ta med mig salvia så jag kan rena luften i det rum jag ska sova i. Ni som inte vet så kan jag berätta att jag fått lite andliga besök när jag varit där, så denna gång ska jag vara förberedd med allt!

Jag hinner nog inte blogga imorgonbitti innan jag åker, därför önskar jag er nu en riktigt mysig fredag! Jag bloggar direkt då jag kommit hem igen.

Yours truly
Sandra

1 kommentar:

Anonym sa...

*Kolla in min blogg, söta du, där hittar du en award tillägnad just Dig!*