torsdag 30 oktober 2008

Vad är en bra dejt?

Vad är en bra dejt egentligen? Jag har sett en hel del romantiska filmer genom åren. Filmdejtar är ju enkla. Killen köper ett gäng rosor och bjuder på en romantisk middag. Antingen har jag bara varit på dåliga dejtar eller så existerar egentligen inte filmdejtar, det där med rosor och romantik är bara något verkligheten kan drömma om, medan det kan bli verklighet i filmer, för filmer är ju baserat på drömmar, eller? Jag är helt förvirrad. Min verklighet är: Min första dejt med min såkallad Mr.Big gick till ungefär såhär: Lördagkväll. Jag går hem till killen. Jag har med mig vin. Vi får inte upp vinflaskan, jag går ner till wasa och ber vakten öppna den. Sen sitter vi hos han, dricker vin med lite korkrester i, spelar kort, lyssnar på musik, och sedan går vi ut på en klubb. Det slutar med att jag blir för full (jag drack för att jag var så jävla skitnervös) och råkar ragga på hans kompis istället. Dock slutade kvällen ändå lyckligt. Punkt. Hm. bra förstadejt?
Usch, det är svårt. Tidningen som vill ha denna text är en tidning som endast vill skriva positiva grejer. Jag vet inte om den texten är speciellt positiv. Jag menar, spela kort och bli för full. Big NO!
Jag är inte bra på att dejta tror jag. Fast jag skulle vilja bli. Jag skulle vilja gå ut på en filmdejt, bara i forskningssyfte. Håller ett förhållande bättre om man avancerar dejtarna, eller spelar det egentligen ingen roll? Kan jag likagärna bjuda hem killen på fruktsallad, se en film i myskläder istället? Det är ju iof lite mer jag.
Guu va jag babblar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker om den med "fruktsallad filmkväll hos dig"
Men jag tror jag kan fixa oss en dröm/film dejt oxå, även fast vi kommer skratta åt alla töntiga detaljer så som blommor och fina restauranger osv. Men det kanske är det som gör dejten bra, om man gör en parodi på en dröm/film dejt.